3ClickHosting.comLika enkelt och kraftfullt som 1-2-3
eButikspaket
'Nyckelfärdig eButik - din Säkra, Smidiga
och Startklara butik på Internet'
hem varför välja oss? eButikspaket hostingpaket affiliateprogram tilläggstjänster om oss kontakt

Nyckelfärdig eButik

eButik betyder din automatiserade butik på Internet där dina kunder 24 timmar om dygnet kan handla dina varor och tjänster. Nyckelfärdig betyder att du får en butik färdig att tas i bruk, komplett med flera olika betalningslösningar, inklusive kreditkort där vi har ordnat allt du behöver i form av själva betalningen online, avtal med bank och säker överföringsteknik i samarbete med CertiTrade.

Enkelt och kraftfullt

Enkelt innebär att du själv med några enkla handgrepp lägger till varor i din butik, justerar priser, lägger till aktuella erbjudanden etc. Kraftfullt innebär att din eButik bland annat hanterar olika momssatser, lägger in dina kunder i ett smidigt kundregister och inkluderar en lång lista av funktioner och utbyggnadsmöjligheter för att göra din eButik till en positiv upplevelse både dig själv och dina kunder.

Användarvänlighet och service

Din eButikslösning är uppbyggd med användarvänlighet och service som honnörsord. Användarvänlighet innebär för kunden enkel navigering bland produkter och produktkategorier, överskådlig information och smidiga betallösningar. Dina kunder skall också uppleva att de får god service genom att din eButik är driftsäker, tillhandahåller uppdaterad information och är personligt anpassningsbar.

Anpassad eller egen design

Du väljer själv om du vill ha en av våra anpassade designer där vi lägger in ditt företagsnamn och logotype, samt där du i viss mån kan välja övergripande färgsättning. Om du istället väljer en egen design så får du kontakt med en personlig designer hos oss som efter dialog med dig designar butikens utseende efter dina önskemål.

Priser

Du väljer ett av våra två paket, Standard eller Premium. Båda dessa paket har en startkostnad på 1680 kronor som du endast betalar en gång. Sedan betalar du per månad utan uppsägningstid enligt nedan.

Standard: 295 kronor per månad
Premium: 495 kronor per månad

Samtliga priser anges exklusive moms.

Läs mer om innehållet i de två olika paketen: Standard och Premium eller ta en titt på DemoButiken för att se våra eButikslösningar i aktion.

(Senast uppdaterat 2007-05-11)

Villkor | Om oss | Vanliga frågor | Support | Kunder
Copyright 2006 3Clickhosting.com.